Welkom bij Bees B & B in het hart van de schitterende Amsterdamse grachtengordel!

Bees Bed & Breakfast:  een sfeervolle, zeer comfortabele studio aan een van de meest romantische grachten van Amsterdam: de Leliegracht. Vanaf de schilderachtige Leliegracht is het slechts een paar minuten lopen naar bijvoorbeeld het Anne Frank Huis op de Prinsengracht, de beroemde Negen Straatjes met hun aparte winkeltjes en de Westerkerk. En om de hoek natuurlijk de terecht veel bezongen Jordaan met de vele oude en vaak schitterend mooie bruine café’s, restaurants van over de hele wereld, terrasjes aan het water, grote verscheidenheid aan winkels en, vaak minder bekend, verstilde hofjes. Alle andere bezienswaardigheden zoals de verschillende musea, het Concertgebouw, de Wallen en de uitgaansgebieden zoals Leidseplein en Rembrandtplein, zijn op loop- of fietsafstand of makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Speciaal is natuurlijk het vervoer over de grachten: de Amsterdamse watertaxi brengt u direct van en naar Bees Bed & Breakfast en de Canal bus stopt om de hoek, op de Keizersgracht of de Prinsengracht.

Amsterdam is de mooiste stad ter wereld met haar adembenemende historische centrum, haar beroemde musea, haar grootse, romantische grachten en levendige nachtleven. Terwijl het eigenlijk een relatief rustige en kleine stad is, heeft Amsterdam een heel speciale grootsheid die haar onderscheidt van de meeste grote steden in de wereld!