De prijs per nacht voor de studio inclusief self-service ontbijt is Euro 115,- tijdens weekdagen en Euro 125,- tijdens het weekend.
NB: Om het u zo comfortabel mogelijk te maken, kunnen er niet meer dan twee personen in de studio verblijven.

Er geldt een minimum reservering van 3 nachten (tenzij er een ruimte van 2 nachten overblijft). Kortingen op deze tarieven zijn mogelijk bij boekingen voor een langere periode. Ook is er (indien mogelijk) een korting voor een last minute boeking. Voor een kleine toeslag kunt u een speciaal ontbijtmenu bestellen (b.v. Engels of een champagne ontbijt).

Tijdens de maanden juli en augustus is de prijs Euro 125,- per nacht. Tijdens speciale vakantiedagen (Kerst, Oud- en Nieuw, Pasen, Koninginnedag, Hemelvaart en Pinksteren) is de prijs per nacht Euro 135,-. Gedurende de genoemde speciale vakantiedagen geldt een minimum reservering van 4 nachten. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW en exclusief 5% Toeristenbelasting.

Wij vragen een aanbetaling van 30% van het volledige bedrag van uw reservering (excl. Toeristenbelasting). De details voor betaling van dit bedrag (per bank, Ideal of Paypal) sturen wij u na ontvangst van uw reserveringsverzoek. Na ontvangst van deze aanbetaling ontvangt u uw definitieve reserveringsbevestiging. U dient het volledige bedrag van de rest van de reservering contant bij aankomst te voldoen; dit bedrag kan niet worden gerestitueerd.