Wij zullen u hier op de hoogte houden van speciale evenementen op allerlei gebied die nogal eens voorkomen in onze levendige stad; in de tussentijd kunt u hier via deze sites alvast wat voorpret beleven en ook eventueel reserveren voor een bijzonder concert of net die voorstelling waar u naar uit zult kijken. Mocht u problemen hebben met uw reservering: vraag om onze assistentie! Speciale voorstellingen zijn vaak erg snel uitverkocht!

I Amsterdam

In I amsterdam van o.a. VVV Amsterdam, de gemeente Amsterdam en het Amsterdams Uitburo,  ziet u wat er van dag tot dag zoal te doen is in deze fantastische stad. Uiteraard is er een uitgebreid scala aan internationaal talent te zien en te horen op de vele podia van Amsterdam, waarbij voor iedere smaak wel wat spannends te beleven valt op het gebied van kunst, theater of muziek! Voor ‘What’s on‘ kunt u ook kijken op de Engelstalige versie van I amsterdam.

U kunt de agenda van Amsterdam’s uitgebreide uitgaansmogelijkheden vinden op I amsterdam en natuurlijk ook op de site van het Amsterdamse Uitbureau.

Op YouTube kunt u ook informatie vinden (via korte video’s) over wat er allemaal te zien en te doen is in onze historische hoofdstad – wellicht minder goed geïnformeerd dan de hierboven genoemde site van I amsterdam, maar toch ook een leuke bron van informatie voor bezoekers aan ons mooie Amsterdam.