Hierna vindt u een aantal links naar interessante internet sites op allerlei gebieden, waarbij voor ieder’s smaak wel wat te vinden is in ons mooie Amsterdam!

Musea / Historische bezienswaardigheden

Dichtbij huis zijn natuurlijk: Anne Frank Huis, Jordaan /Amsterdam Centrum en de Westerkerk. Alle musea van Amsterdam (met links) staan vermeld op de site van de gemeente amsterdam, I amsterdam.

Muziek / Concertpodia / Theater / Dans

Alle informatie over uitgaansmogelijkheden in Amsterdam vindt u op de site van het Uitbureau van Amsterdam. Dichtbij huis zijn er de warm aanbevolen Noorderkerkconcerten. En natuurlijk zijn er de beroemde podia als: Paradiso, Melkweg, ‘t Bimhuis en het Concertgebouw en nog vele andere.

Shopping

Wederom, dicht bij huis vindt u: De 9 straatjes, Noordermarkt, Westerstraat / Lindengracht en de Haarlemmerstraat. Allerlei Amsterdamse winkelstraten kunt u digitaal alvast bezoeken op de bekende winkelstraten van Amsterdam. Nog meer shopping informatie is te vinden op Amsterdam shopping en ook op de gemeente site I amsterdam.

Uitgaan / Eten & drinken / Interessante links

Kaart van Amsterdam, Uitgaans info Jordaan /Amsterdam Centrum, Bruine & oude kroegen Amsterdam. Veel Amsterdamse restaurants kunt u zoeken op Iens.nl. Nog een informatie site van Amsterdam. Voor allerlei rondvaarten kijkt u o.a. bij de canal bus en voor speciale rondvaarten op veertochten. De gemeente site I amsterdam geeft ook uitgebreid eet- en uitgaansadvies.