Uw weldadig rustige studio bevindt zich in het achterhuis van het pand ‘In de Lely‘. Uw studio heeft elk denkbaar modern comfort, zoals b.v. vloerverwarming, en bestaat uit een prachtig gerenoveerde, ruime slaapkamer (met ofwel twee aparte, comfortabele bedden, ofwel een king size bed), een privé badkamer, een toilet en een pantry. In de pantry vindt u een koelkast, borden, kopjes, glazen, bestek en natuurlijk alle benodigdheden voor het maken van koffie en thee. De koelkast wordt goed bevoorraad, vooral ook met exclusieve producten van de nabijgelegen (boeren)markten op de Westerstraat en de Noordermarkt (gehouden op zaterdag en maandag) waarmee u uw eigen (in de prijs inbegrepen) ontbijt kunt samenstellen.

 

‘s Morgens worden verse warme broodjes en croissants, verse jus en verse fruit salade voor uw studio klaargezet op een tijdstip van uw keuze. Ook kunt u op verzoek tegen een kleine vergoeding een volledig verzorgd ontbijt bestellen (uitsmijters, roereieren en andere (feestelijke) soorten ontbijt). Het is tevens mogelijk een fles champagne bij uw ontbijt te bestellen (tegen kostprijs).

Voorts heeft uw studio een ontbijt-/schrijftafel met stoelen, een kabeltelevisie, een dvd-speler, gratis wifi, een radio-wekker en een haardroger.

Uw gastvrouw zal u desgewenst graag van advies dienen met betrekking tot bezienswaardigheden, speciale evenementen, concerten, praktische zaken e.d. om uw verblijf zo comfortabel en onvergetelijk mogelijk te maken!